Beautiful spa composition of towels and spa accessories

Масажи за ума, тялото и душата.

Спокойствието е суперсила.

Какво ще откриеш:

Време за релакс. Масаж терапията може би ще се превърне в новото ти хоби, защото в Calma Yoga Studio предлагаме истински релаксиращи терапии. Изследвай, отпусни се и опитай нашите възстановяващи сесии и масажи. Заповядай в релакс зоната ни, оборудвана с всичко необходимо за едно заземяващо и лечебно преживяване.


Нашите масажисти и терапевти са професионалисти в своята сфера, с дълбоки познания за човешката анатомия, фина енергия и психология. Разгледай индивудуалните ни лечебни терапии.

Mudra
Massage
Spa background

Запази час за терапия

Масажите и терапиите се провеждат извън работното време на студиото, в специално отделена релакс зона за масажи.

Екип

Венета Евтимова

Health Coach

Георги Шаламанов

massage therapist

Олесия Головчанова

Оля

face massage

Ана Йорданова

soul healer

Green Swiss Cheese Leaf
A Woman Having A Back Massage  in the Spa Salon

Класически масаж


Тялото ти заслужава грижа. Отпусни се и се остави в ръцете на нашите терапевти.

Класическият масаж е едно най-приятните и полезни терапии за човешкото тяло. По време на масажа, се стимулират отделни тъкани, като масажистът предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие за твоя организъм. Освен това класическият масаж оказва влияние върху образуването на биоактивни вещества, които изпълват мускулните тъкани с енергия и свежи сили. При често прилагане, класическият масаж има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Времетраене 60 минути I Цена 96 лв
Sports massage

Дълбокотъканен масаж


Силов масаж, подходящ за активно спортуващи хора.

Дълбокотъканният масаж е чудесен начин за освобождаване на натрупаното напрежение в мускулите и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система. Доказал се като ефективна терапия при системно високо мускулно натоварване, силовият масаж е добър избор, за да поддържаш тялото си тонизирано, във форма и предпазено от травми.


Масажът се прилага върху цялото тяло и включва елементи на юмейхо, мануална терапия, тайландски и класически масаж. Дълбокотъканният масаж оказва позитивно влияние при високи нива на стрес или големи физически натоварвания, на които сме се подложили рязко или без подготовка. Подходящ е също и за любителите на енергичните масажи със силен натиск. Препоръчваме масажът и при хронично схванатата и напрегната мускулатура, ограничена подвижност, хронични ставни и костни болки.

Времетраене 50 минути I Цена 96 лв
Green Swiss Cheese Leaf
Ayurveda Leg Massage

Антицелулитен масаж


Тялото ти заслужава грижа. Отпусни се и се остави в ръцете на нашите терапевти.

Техниките на антицелулитния масаж спомагат за намаляването на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания. Козметичният ефект се подсилва с помощта на специално подбрани етерични масла, някои от които са масло от хвойна и лимонена трева. Био етеричното масло от хвойна има свойството да кара кожните клетки да се свиват. Това води до подобряване на дренажа и кръвообращението. Токсините се извеждат по-лесно и качествено от тялото, като този процес предотвратява задържането на излишни течности. Кожата се подмладява и изглажда. Маслото от лимонена трева пък има обезболяващи и охлаждащи свойства и допринася за по-лесното разнасяне на целулита.

Времетраене 50 минути I Цена 96 лв
A Woman having a Massage

Де-арморинг (разброниране)


Дълбок физиологичен и психологичен процес на освобождение и изцеление.

Де-арморинг терапията дава възможност на тялото да се освободи от различни блокажи, страхове, непреодоляни житейски травми, табута и срам, комплекси и дълбоко вкоренени вярвания и шаблони, които ни пречат да живеем живота си в свобода и блаженство.


Де-арморинг трансформира и премахва пречките, които стоят на пътя на естествената връзка с женската природа, на всичко, което блокира психиката, силата, чувственоста, сексуалността и приемането на женската изначална същност. Това е шамански подход, а лечебната сесия се провежда в специално създадено енергийно пространство, в което се лекува не само тялото, но и душата. Научи повече ТУК.

Времетраене от 60 до 120 минути I Цена 144 лв
Green Swiss Cheese Leaf
Woman making relaxing massage, meditation, sound therapy with tibetian singing bowls. Stress relief

Терапия с тибетски купи

Възстановяване на нервната система

Заповядайте на индивидуален лечебен масаж с тибетски пеещи купи. Чрез музиката на тибетските купи, нашият звукотерапевт Олесия, ще се погрижи за вашето вибрационно поле. В сесията ще се насладите на дълбока релаксация за възстановяване на нервната система, нормализиране на съня и балансиране на чакралната система. С помощта на този масаж можете да влезете в дълбока работа, за да премахнете блокажи и програми, които пречат на пълноценния хармоничен живот. Масажът се състои от няколко етапа. През първия етап, купите се поставят около човека и се извършва мека работа със звука и вибрацията им. По време на втори етап, купите се поставят върху тялото и се работи в дълбочина с физическото тяло. По този начин започва премахването на блокажи и пречистването на съзнанието. Тази терапия помага за освобождаване от разрушителни мисли, зависимости, страхове и очистване на менталното тяло от всичко негативно.

Времетраене 60 минути I Цена 78 лв

Масаж за лице

Авторски, моделиращ масаж на лице

Това е методика, включваща в себе си повече от 10 техники - испански киромасаж, оформящ, класически, лимфодренажен, миосцефален, невроседативен, точков, инструментален, остеопластика. Преди масаж се прави диагностика на състоянието на мускулите и меките тъкани на лицето и се определят нуждите и проблемите, над които ще се работи. Именно това позволява да се постигне истински ефект от масажа. Използват се максимално количество невроседативни техники, което подпомага отпускане в дълбок релакс и нормализиране на психо-емоционалното състояние. Техниките отпускат мускулите, спазмите и премахват отока. В резултат - тъканите получават еластичност и нормален тонус. Подобрява се общото състояние на кожата, кръвообращението и лимфоотока, клетките на кожата се обогатяват с полезни вещества и кислород. Този масаж на лице не започва от лицето, ами по-точно завършва с него.‍️ Научи повече ТУК.

Времетраене 60 I Цена 160 лв
Green Swiss Cheese Leaf

Звуко-вибрационна терапия


Отпусни се в лечебните вибрации на терапевтичните камертони.

Релаксираща сесия за възстановяване на баланса и хармонията в тялото. Звуковибрационната терапия предлага приятен и същевременно ефективен подход към физическото, емоционалното и духовното ни здраве. Със своите фини вибрации и успокояващ звук, този метод намалява стреса, успокоява болката, подобрява кръвообращението и подсилва имунната система. Използват се терапевтични камертони, настроени на специфични вибрационни честоти, които се поставят на различни точки по тялото. По този начин вибрацията им прониква дълбоко в тъканите и се разпространява по енергийните канали, като стимулира способността на тялото ни да се самовъзстановява и лекува.

Времетраене 40 минути I Цена 78 лв

Запази час за терапия

Телефон

0888 948 743

Indulge in a spa day