Йога за бременни:

в хармония с мама

Тази изключително светла и красива практика дарява бъдещите майки с повече хармония и доверие в себе си. Тя спомага за активиране на естествените сили на организма и е насочена както към често срещаните неразположения и дискомфорти през бременността, така и към нежното и любящо общуване с бебчетата и тяхното пренатално развитие.


Практиката съдържа специално подбрани и адаптирани асани подходящи за бъдещите майки, различни упражнения, техники на дишане и отпускащи релаксации. Спомага за общото тонизиране и укрепване (справяне с болките в гърба, кръста, врата и раменете; заздравяване и огъвкавяване на мускулите на тазовото дъно; освобождаване от натрупалото се напрежение и тежестта в краката и др.) и подготвя тялото за по-благоприятното и леко раждане, както и за възстановяването му след това.

Дихателните техники се прилагат за по-пълноценно снабдяване на плода с кислород и показват на майките как да използват дишането за освобождаване от болката и постигането на по-ефективни напъни по време на раждането.


С грижа за новия живот, който идва ви каним да споделим това безценно време заедно и да подарим на себе си, и на децата, които носим спокойствието, любовта и грижата, което е изключително благотворно и ще даде своите безценни дарове и в бъдеще.


ВОДЕЩАТА на тази практика – Велина Новакова е с дългогодишен опит в общуването и работата с бременни, бебета и деца. Тя ще ви усмихне, ще ви вдъхнови и докосне със своя положителен заряд, безмерна любов, отдаденост и топло присъствие. Защото истинското начало за детето започва от майката, много преди самото раждане!

Prenatal Yoga Outside on Deck

Преподавател:

Велина Новакова

Dance Coach

Young Pregnant Woman Doing Prenatal Pilates Exercises