A Woman having a Massage

Де-арморинг (разброниране)


Дълбок физиологичен и психологичен процес на освобождение и изцеление.

Де-арморинг терапията дава възможност на тялото да се освободи от различни блокажи, страхове, непреодоляни житейски травми, табута и срам, комплекси и дълбоко вкоренени вярвания и шаблони, които ни пречат да живеем живота си в свобода и блаженство.


Де-арморинг трансформира и премахва пречките, които стоят на пътя на естествената връзка с женската природа, на всичко, което блокира психиката, силата, чувственоста, сексуалността и приемането на женската изначална същност. Това е шамански подход, а лечебната сесия се провежда в специално създадено енергийно пространство, в което се лекува не само тялото, но и душата.

Времетраене от 60 до 120 минути I Цена 120 лв
Green Swiss Cheese Leaf

Нашият жизнен опит се съдържа в клетъчната памет на тялото и оформя така нареченото „болково тяло“. За да потисне непреживяната болка жената изразходва голяма част от енергията си и вместо да я натрупва и разпределя свободно и флуидно по цялото си тяло, тя губи силата си в поддържането на бронята и болковото тяло. Когато енергията е недостатъчна, за да се справи с блокажите и по-скоро се изразходва, за да ги затвърждава, жената ще прояви тази вътрешна борба в себе си под формата на болести, липса на енергия, лош късмет. Неглижирането на „бронята“, ще доведе до функциониране повече през „мъжката“ енергия, конкурентност, постижения, борбеност, грубост, непримиримост и твърдост. Това води до голям стрес в ежедневието, променя хормоналния фон и води до различни дисфункции и дори заболявания.


Всяка болка, която някога сме изпитали, но не сме освободили от тялото се превръща в наша броня. Тази броня ни сковава и блокира, тя спира движението. На психологическо ниво това ни пречи да сме спонтанни, радостни, отворени към хората и живота, а на физическо предизвиква различни патологии свързани с конкретния орган или фасция, които са блокирани. Например болки в тила, кръста, стомашни неразположения и много други. Болката ни кара да мислим, чувстваме и действаме несъзнателно и саморазрушително!


Всеки човек някога е изпитвал болка, с която не е могъл да се справи напълно. Тази болка стои заключена във фасцията и го кара несъзнателно да се самоограничава, да избира страха, а не действието, да прави крачка назад, когато трябва да направи крачка напред. Целта на този страх е да ни предпази от нова болка, но в действителност създава още и още предпоставки за болка, самота и неудовлетвореност.


Този процес не замества медицинска грижа, за всичко касаещо тази грижа се обръщайте към вашия лекар!

Де-арморинг се извършва винаги след консултация и лична среща. Де-арморинг има противопоказания – бременност, следоперативен период на възстановяване и др. Понякога сесия може да бъде отказана, ако бъде преценено, че не е подходяща за човека и няма да помогне или ако имате нужда от друг вид терапия.

Запази час за терапия

Телефон

0888 948 743

箭头 arrow head
Обратно
Indulge in a spa day